Norsbygdens Framtid - INFO
Norsbygdens Framtid är tänkt att bli en förening vars syfte är att främja bygdens utveckling. Arbetsgruppen har i sitt visionsarbete ett syfte att skapa en hållbar framtid för Norsbygden. Vi vill sammanföra bygden genom att kanalisera idéer och driva frågor och projekt. Norsbygdens Framtid vill vara länken som sammanför föreningar, organisationer och företag med gemensamma intressen. Detta vill vi göra genom att skapa en överordnad paraplyorganisation som ska tillvarata och stödja föreningars idéer och engagemang och vara ett forum för samverkan mellan enskilda, föreningar, kommun och myndigheter.

• Hållbar framtid för enskilda, föreningar och företag i Norsbygden.
• Läs mer på vår Facebooksida: 
Norsbygdens Framtid samt Orten Vålberg
• För information:
Lennart Wik 073-766 3024
E-post:norsbygdens.framtid@gmail.com
 

Välkommen till
Liljenäs gård!

Liljenäs gård på Segerstad utanför Karlstad har en lång historia som sträcker sig bakåt i tiden ända till 1798. Sedan 3 år tillbaka bor vi familjen Kylin här tillsammans med våra djur. För oss är gården inte bara ett underbart ställe att bo på utan också ett spännande projekt i ständig utveckling. Hållbarhet och miljö är viktigt för oss och är något som genomsyrar all vår verksamhet, som i nuläget består av champinjonodling, frisersalong, glass/våffelcafé och gårdsbutik.

Hemsida:
https://liljenasgard.com/

Öppet
Fredag-lördag 11.00-16.00
Välkommen


Välkommen till Edsbergs Gårdsbutik

Öppet alla dagar i veckan 11:00 - 18:00

Här i vår gårdsbutik hittar ni ekologiskt griskött i olika former samt andra gårdsproducerade varor.
 


Välkomna till Malma Sadelmakeri.

Jag som driver Malma Sadelmakeri heter Malin Wåhlin och har min verksamhet i Vålberg. Här kan ni få hjälp med bl a sadelinpassning, rådgivning, reparationer och omstoppning av hästsadlar. Jag gör även hembesök. Välkomna att besöka min butik på Stall Malma där hittar ni även häst och ryttartillbehör. Söker du något så tveka inte att höra av dig. Jag hjälper dig finna det du söker.
Öppettider i butik: Torsdagar 16.30-19.00, avvikelser kan förekomma, se Facebook för uppdateringar eller kontakta mig.
Hälsningar Malin Wåhlin

HITTA TILL OSS
Stall Malma
Malma 506
664 52 Vålberg

Postadress:
Malma Sadelmakeri
Malma 509
664 52 Vålberg

 
Hemsida
http://malmasadelmakeri.se/